Trinity

Η κύρια ιδέα των ένθετων τζακιών TRINITY είναι η μέγιστη έκθεση της φωτιάς. Αυτό επιτεύχθηκε με τη μείωση στο ελάχιστο του αριθμού και του μεγέθους των χαλύβδινων στοιχείων, τα οποία περιορίζουν την αίσθηση της παρατήρησης μιας φυσικής εστίας.

Category:

Description

Η κύρια ιδέα των ένθετων τζακιών TRINITY είναι η μέγιστη έκθεση της φωτιάς. Αυτό επιτεύχθηκε με τη μείωση στο ελάχιστο του αριθμού και του μεγέθους των χαλύβδινων στοιχείων, τα οποία περιορίζουν την αίσθηση της παρατήρησης μιας φυσικής εστίας. Τα τζάκια με τρεις όψεις μεταμορφώνουν το σαλόνι σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο που σας επιτρέπει να ξεκουραστείτε και να αποστασιοποιηθείτε από την καθημερινή ένταση.

Αξίζει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο τζάμι MAXVISION, του οποίου το μέγεθος εξασφαλίζει όχι μόνο τη φυσική εμφάνιση της εστίας, αλλά και την πλήρη θέα της φωτιάς. Επιπλέον, τα τζάμια χαρακτηρίζονται από υψηλή ανθεκτικότητα και εγγυώνται πλήρη στεγανότητα της κατασκευής. Τα ένθετα τζακιών TRINITY διατηρούν την αρχική τους εμφάνιση και λειτουργικότητα για πολλά χρόνια. Είναι μια επένδυση που αποδίδει άμεσα με τη μορφή ζεστασιάς, οικογενειακής ατμόσφαιρας, μοναδικής αίσθησης και λειτουργίας.

Additional information

Size

54x54x53, 54x80x53, 80x35x53